Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Præsentation af tilbud

Gennem Bakkerne 23 A

Kastanjebo er et døgntilbud med i alt 20 lejligheder til borgere over 18 år med en autisme spektrum forstyrrelse og forsinket udvikling eller udviklingshæmning.
Adresse  Gennem Bakkerne 23 A
9310 Vodskov
Vis På kort (åbner i nyt vindue)
Telefon  9931 7028
Leder  Thomas B. Jørgensen
Antal pladser  20

Fysiske rammer og faciliteter

Kastanjebo er et-plans byggeri fra 2012 med 20 lejligheder på ca. 55 kvadratmeter. I lejlighederne er der stue, tekøkken, soveværelse og badeværelse. Der er tillige egen terrasse/lille have.

Til byggeriet hører et aktivitetshus med mulighed for musik, sanserum og boblebad, maling, tegning og hvad der ellers måtte have beboernes interesse.

Dagligdagen

Beboerne på Kastanjebo er som udgangspunkt i et dagtilbud i dagtimerne. Der er dog også pladser til borgere, der af forskellige grunde ikke magter at skulle i eksternt dagtilbud.

På Kastanjebo arbejder vi målrettet med en individuel udvikling af sociale og personlige kompetencer.

Sådan gør du

Kommunen skal visitere dig til et botilbud.

Find mere information

Øvrig information

Hvordan er dit nye lokalområde?

Kastanjebo ligger i det naturskønne Hammer Bakker i Vodskov, 12 km nord for Aalborg, hvor der er rig mulighed for at vandre- eller cykleture. Dagtilbuddet ligger i samme område. Der er let adgang til offentlig transport, ligesom Kastanjebo har egen bus og bil.