Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Præsentation af tilbud

HSV

Botilbuddet er et tilbud til 20 borgere over 18 år, som har diagnoserne aspergers syndrom, gennemgribende udviklingsforstyrrelse, ADHD eller lignende diagnoser.
Adresse  Henning Smiths Vej 9
9000 Aalborg
Vis På kort (åbner i nyt vindue)
Telefon  2519 7056
Leder  Thomas P. Sørensen
Antal pladser  20

Fysiske rammer og faciliteter

Botilbuddet består af ordinære lejligheder på ca. 70 kvadratmeter. Der er stue, køkken, soveværelse og badeværelse i lejligheden. Lejlighedens indgang er fra en svalegang.

Der er fælles vaskeri i boligblokken. Vil du hellere have din egne vaskemaskine, er dette også en mulighed.

Dagligdagen

På HSV arbejder vi målrettet med en individuel udvikling af sociale og personlige kompetencer, for at beboerne skal blive så selvhjulpne som muligt.

Vi forsøger at skabe rammerne for en meningsfuld og tryg tilværelse gennem struktur og forudsigelighed i hverdagen. Det er ligeledes et mål at skabe netværk i den udstrækning, borgeren ønsker og magter det.

På HSV bor du i egen lejlighed. Har du brug for hjælp, kan du få støtte fra personalet i din lejlighed eller i fælleslejligheden.

Flere af beboerne har andre tilbud om dagen. Det kan være uddannelse, arbejde eller anden aktivitet, som giver mening for den enkelte borger.

Tilbuddet er for borgere, der har mindre behov for støtte og struktur til at kunne skabe en meningsfuld og selvstændig hverdag. Der er ikke personale til stede i tilbuddet om natten.

Sådan gør du

Kommunen skal visitere dig til et botilbud.

Find mere information

Øvrig information

Hvordan er dit nye lokalområde?

Boligerne ligger i den vestlige del af Aalborg. Der er kort afstand til offentlig transport, og boligerne ligger ikke langt fra Limfjorden og byens centrum.

Der er gode indkøbsmuligheder, sportslige- og kulturelle aktiviteter. Desuden ligger HSV tæt på travbanen, sportsbaner, kolonihaver og lystbådehavnen.