Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Præsentation af tilbud

Vikingevej

I stuen er målgruppen borgere m. moderate medfødte eller erhvervede hjerneskader. Målgruppen på 1.sal er borgere m. lettere fysiske og psykiske funktionsnedsættelser samt svage sociale kompetencer.
Adresse  Vikingevej 31
9400 Nørresundby
Vis På kort (åbner i nyt vindue)
Telefon  9817 7772
Leder  Morten Lundgaard
Antal pladser  21

Fysiske rammer og faciliteter

Faciliteter i stuen:

Der er syv lejligheder i afdelingen, som alle er indrettet kørestolsvenligt, det vil sige uden dørtrin og med brede indgange. Ligeledes er toiletterne rummelige med plads til både kørestol og badestol, og der er mulighed for opsætning af loftlifte. I flere af
lejlighederne er der hæve/sænke-borde i tekøkkenet. Der er ligeledes automatiske døre ved indgangen til fællesarealet. I fælleskøkkenet forefindes hæve/sænke-kogeø samt kørestolsvenlig gulvbelægning.

Fællesarealerne er store og rummelige, så der er plads til flere kørestole ad gangen.

Faciliteter på 1. sal:

Denne afdeling består af 14 toværelseslejligheder. Derudover er der en fælleslejlighed, hvor der er mulighed for fælles aktiviteter eller samvær. Der er elevator i bygningen, og lejlighederne er egnet til kørestolsbrugere med lettere fysiske handicap.

Lejlighederne har alle et rummeligt badeværelse med plads til både kørestol og badestol, og der er mulighed for opsætning af loftlift.

Der er tekøkken i alle lejligheder.

I botilbuddet er der fælles vaskehus og store grønne fællesarealer med blandt andet solkrog og grillplads.

Det er ikke tilladt at holde større husdyr, som hund eller kat, i botilbuddet.

Dagligdagen

Vi arbejder ud fra tankegangen borgeren i centrum og tilstræber at udvikle den enkelte beboers kompetencer og ressourcer, så beboeren opnår maksimal selvbestemmelse og selvstændighed i forhold til sin livssituation. Vi tager afsæt i målet om, at tilværelsen skal opleves så meningsfuld, begribelig og håndterbar som muligt for beboerne. Derfor planlægges aktiviteter i tilbuddet med udgangspunkt i beboernes egne ønsker og behov.

Sådan gør du

KKommunen skal visitere dig til et botilbud.

Find mere information

Øvrig information

Fremadrettet vil målgruppen ved visitation være voksne borgere med medfødt let til moderat fysisk handicap og følgehandicap, der gør at de har brug for støtte og fællesskab i det daglige.

Der er apotek, bank, frisør, tandlæge, optiker samt mulighed for indkøb af dagligvarer inden for gåafstand af botilbuddet.

Hent tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed