Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Døves Kulturcenter

Døves Kulturcenter er et åbent værested for dig, der er døv eller hørehæmmet og bor i Region Nordjylland. Her kan du komme frit og tilbringe tid med andre i et miljø med tegnsprog som fælles sprog.

Formål og indhold

Du er - med din frivillige indsats - selv med til at drive Døves Kulturcenter. Det er brugernes hus og værested, og derfor er du/I også med til at bestemme, hvad rammerne skal fyldes ud med.


Typisk bruges lokalerne til aktiviteter og samvær af social karakter, og der er også mulighed for møder, undervisning eller fysiske aktiviteter.


Centeret har følgende faste tilbud:

  • Café: Åbent alle hverdage fra kl. 8.00-15.00
  • Kulturkonsulent: Er bindeled til hørendes kulturelle tilbud, og støtter også aktiviteter, som brugerne foreslår
  • Seniorvejledning for døve


Foreninger og klubber i Døves Kulturcenter:

Døves Kulturcenter er også hjemsted for forskellige døveklubber- og foreninger som for eksempel lystfiskerklubben, whistklubben, pc-klubben og ungdomsklubben Limfjorden.


Døves Aftenskole (DHO), Aalborg Tegnsprogsforening og idrætsklubben START finder du også i forbindelse med Døves Kulturcenter.


Praktiske informationer:

Lokalerne ligger centralt på Grønlandstorv 14-18, 9210 Aalborg SØ med gode busforbindelser og handicapvenlige omgivelser.


Det er ikke tilladt at medbringe hunde og husdyr - med undtagelse af servicehunde. 

 

Del indhold

Døves Kulturcenter
Grønlands Torv 14, 1. sal
9210 Aalborg SØ
Telefon: 99 31 50 70
 


Åbningstider
Mandag - Fredag
08.00 - 15.00