Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Fabrikken Aalykke

Kan du lide at bruge dine hænder og dit hoved samt være en del af en større virksomhed? Så er Fabrikken Aalykke måske et sted for dig.

En del af holdet

Som ansat sætter du dine kompetencer i spil og arbejder med de opgaver, som du interesserer dig for og synes er sjove. Du kan udvikle din faglighed, lære nye ting og prøve at arbejde på de forskellige afdelinger. Her laver vi mange forskellige produkter til et bredt udsnit af virksomheder i Aalborg og omegn.

Fabrikken består af:

  • Montageafdelinger – vær med til at pakke ting i kasser eller poser. Vi gør ting færdige for andre virksomheder.
  • Snedkeriet - få erfaring med at klare mange typer opgaver på maskinerne, når vi laver trædele til eks. større byggeprojekter.
  • Malerværksted – lær at pulverlarkere metaldele som fælge, cykler og hylder. Vi har tit store opgaver, som vi hjælper hinanden med at løse.
  • Maskinværksted - lær at save, svejse, fræse, bukke og meget mere.
  • Trykkeriet – bliver du oplært i, hvordan man betjener trykkerimaskinen og lav foldere, poser og servietter til andre virksomheder.
  • Kantinen – vær med til lave mad, bage, vaske op og gøre rent. Når du arbejder i kantinen, er du med til at sørge for morgenmad og frokost til alle kollegerne på Aalykke.
  • Der er også mulighed for at tilbyde helt eller delvis hjemmearbejdsplads.

Praktisk information:

Som ny medarbejder er der en kontaktkollega på din afdeling, som du kan spørge til råds, hvis du har brug for det. På nogle værksteder får du arbejdstøj, som bliver vasket en gang om ugen.
Du skal være fyldt 18 år, for at få arbejde på Aalykke. Snak med din rådgiver, hvis det er noget for dig.

Fabrikken Aalykke er et dagtilbud efter Servicelovens § 103, beskyttet beskæftigelse.

Aalykke holder lukket på helligdage, grundlovsdag, dagen efter Kristi himmelfart og mellem jul og nytår. Der er sommerferie lukket i uge 30 og 31.

 

"Du kan også finde os på Facebook"

 

Del indhold

Fabrikken Aalykke

Ass. leder - Flemming Stephansen Bæk
Håndværkervej 12
9000 Aalborg
Telefon: 99 31 75 77

 

Åbningstider
Mandag - Onsdag
7.30 - 15.30
Torsdag
7.30 - 13.30
Fredag
7.30 - 14.30