Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Gartneriet

Vinden blæser, solen skinner og der summer af liv. Der fortælles jokes, grines og småsnakkes inden alle skal ud at arbejde med det, de godt kan li´. Opgaverne og mulighederne er mange på Gartneriet, og dem kan du blive en del af.

Formål og indhold

Gartneriet er et sted for dig, der elsker udeliv og masser af frisk luft, for vi arbejder ude hele året rundt. Vi er et fællesskab, hvor du kan prøve kræfter med praktiske opgaver og lære nye ting. Det kan være alt lige fra at passe og kæle med dyrene, fælde træer med en motorsav eller luge ukrudt mellem gulerødderne.

Arbejdsopgaver og aktiviteter

På Gartneriet kan du lære om jordbrug. Det betyder, at vi dyrker grøntsager og planter i Drivhuset og på marken, som vi sælger direkte fra Gartneriet, eller vi går rundt i området med trækvognen og sælger tingene. Du kan også lære om skovbrug, som handler om at fælde træer og ordne brænde eller f.eks. bygge ting til naturlegepladser.

Vi har kaniner, kælegrise, får og heste. Hvis du interesserer dig for dyr, kan du lære dem godt at kende og være med til at fodre, passe og snakke med dem hver dag. Når vejret er godt, spænder vi sammen hestene for vognen og kører en tur med andre, som også nyder at være tæt på hestene. Nogle dage hygger vi med bål mad.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor der er en afslappet stemning. Kantinen er vores fælles samlingssted, hvor alle møder ind, holder pauser og spiser madpakker sammen. Hvis du kan lide at lave kaffe/the til kollegerne og holde pænt og ordentligt i kantinen, er der også mulighed for at løse den slags opgaver.

Praktisk information

Gartneriet er et aktivitets- og samværstilbud jfr. Servicelovens § 104, og med få pladser efter § 103, beskyttet beskæftigelse.

Gartneriet holder lukket på helligdage, grundlovsdag, dagen efter Kristi himmelfart og mellem jul og nytår. Der er sommerferielukket i ugerne 29, 30 og 31. 

"Du kan også finde os på Facebook"

Del indhold

Gartneriet
Ass. leder - Maja B. Graven
Viren 4
9310 Vod­skov
Telefon: 25 19 77 47

 

Åbningstider
Mandag - Torsdag
8.00 - 15.30
Fredag
8.00 - 14.30

 

Drivhusets åbningstider for salg
Mandag - Fredag
9.30 - 11.30