Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Værestedet Perlen

Værestedet Perlen er et åbent fritidstilbud for dig, der er voksen, mobil og har et lettere udviklingshandicap. Du skal dog være bosat i Aalborg Kommune for at kunne deltage.

Værestedet Perlen

Værestedet Perlen er et åbent fritidstilbud for dig, der er voksen, mobil og har en lettere udviklingshæmning. Du skal være bosat i Aalborg Kommune for at kunne benytte dig af samværs- og aktivitetstilbud i Værestedet Perlen.


Formål og indhold

Det aktive brugerråd på Værestedet Perlen drøfter løbende ønsker og idéer. Værestedet er i det hele taget brugernes hus, og alle tager del i forskellige aspekter af opgaver, tilbud og muligheder.

Du kan blandt andet deltage aktivt i:

  • Billedkunst, keramik og glaskunst
  • Musik og brugerbands
  • Svømning, golf, bowling og andre fysiske aktiviteter
  • Herreklub
  • Kursus med skiftende indhold for eksempel ”fællesskaber” eller ”min økonomi” IT
  • Lettere madlavning

Vi kan også finde på at arrangere ture til:

  • Koncerter og festivaler
  • Biograf
  • Sportsbegivenheder
  • Ferieture

Hver måned producerer vi sammen en aktivitetskalender, så du kan få et overblik. Vi udstiller for eksempel den kunst, der fremstilles på Perlen, og vi afholder modeshows. Brugerbands optræder flere gange årligt rundt i landsdelen. Én gang om året arrangerer vi en "Popstival", hvor brugerbands og andre kendte kunstnere optræder.

Du bestemmer selv, hvor meget og hvornår du benytter dig af Værestedet Perlens tilbud. Dog forventer vi, at du møder op, når du har tilmeldt dig en aktivitet/gruppe.


Praktiske informationer

I Værestedets café laver brugere dagligt morgenmad, frokost og aftensmad. Dermed kan du købe et måltid til fordelagtige priser.

Vi er centralt placeret i Aalborg Vestby, tæt ved indkøbsmuligheder og busforbindelser. Adressen er Kastetvej 26K, 9000 Aalborg, og vi holder til i samme hus som Bostøtte-medarbejderne.


Tilbuddet er normeret til 100 personer, og vi er en del af ledelsesfeltet 'Bofællesskaber, Bostøtte og Værested' i Fagcenteret for Livskraft.

 

Del indhold

Værestedet Perlen
Kastetvej 26 K
9000 Aal­borg
Telefon: 99 31 53 99

 
Åbningstider:

Mandag - fredag
9.00 - 21.00
Ons­dag
9.00 - 22.00
Lør­dag
10.00 - 18.00
I ulige uger er der ik­ke personale til stede om lørdagen
Søndag lukket