Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Virkelyst

Det summer af liv og aktivitet på Virkelyst. Nogle er i gang med at lave mad af de råvarer, de i fællesskab har handlet ind. Andre sidder omkring køkkenet, nyder duften, lydene og følger aktivt med i arbejdet, mens vintersuppen står og bobler på komfuret. Andre steder i huset synges der eller lyttes til musik.

Formål og indhold

Virkelyst er for dig, der interesserer dig for at lave ting sammen med andre eller udfolde dig kreativt. Det kan også være, at du har lyst til at være sammen med andre i sang, musik og bevægelse. Du vil blive en del af et kreativt fællesskab, hvor din lyst til at lære og interesse bestemmer, hvilke opgaver og aktiviteter vi i sammen finder på.


Aktiviteter

På Virkelyst har du mulighed for at lave de ting, du godt kan lide, men du kan også opdage nye interesser og erfare noget nyt. Det kan f.eks. være at lære om farver og maleteknik, fordybe dig i kreative sysler eller slappe lidt af med avisen og mærke nærværet og stemningen fra de andre, som er optaget af hver deres.


Er du glad for musik og bevægelse, kan du være med til at sætte gang i den i fællessalen. Her er der flere, som godt kan lide at holde fest, spille musik, danse og synge. Udenfor kan du være med til at tænde bål og arbejde i sansehaven, hvis udelivet giver dig god energi, kan du tage på en cykeltur eller går tur. Sansehaven er også for dig, der er vild med forskellige dufte, farver og smagsoplevelser.


Der er tit nogle, som laver mad sammen i køkkenet. Alle byder ind med tilstedeværelse og egenskaber. Måske er det dig, der bestemmer, hvad I skal lave i dag, skærer grøntsager ud, smager maden til eller bidrager med opbakning og godt humør.


Mulighederne er mange og du kan være med på mange måder.

Praktisk information

Virkelyst er et aktivitets- og samværstilbud for voksne med udviklingshæmning jvf. Serviceloven § 104.

Virkelyst holder lukket på helligdage, grundlovsdag, dagen efter Kristi himmelfart og mellem jul og nytår. Der er sommerferielukket i ugerne 29, 30 og 31.

 

"Du kan også finde os på Facebook"

Del indhold

Virkelyst
Ass. leder - Flemming Stephansen Bæk
Virkelyst 14
9400 Nørresundby
Telefon: 25 19 75 70

 

Åbningstider
Mandag - torsdag
08.00 - 15.30
Fredag
08.00 - 15.00