Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Interesseorganisationer og samarbejdspartnere

Vi er meget interesserede i at samarbejde med andre om at løse kerneopgaven bedst muligt og gerne på nye måder. Vi ved, at det fører til inspiration og handling, når forskellige fagligheder og perspektiver mødes. Vi besøger andre, der udvikler velfærd, og vi fortæller selv gerne om Livskraft på for eksempel konferencer og temadage.

Vi rækker ud og inviterer ind

Vi har fornøjelsen af at have pædagog- og SOSU-studerende i praktikforløb, og derudover samarbejder ledelsesfelterne på forskellig vis med uddannelsesinstitutioner (UCN og AAU). Det kan for eksempel være studerende der skriver semesteropgaver, kompetenceudvikling for medarbejdere, hjælp til teknologiudnyttelse, Erhvervs-ph.d med mere.

Vi er også meget optagede af, hvordan vi kan være gode for hinanden, så alles ressourcer kommer positivt i spil. Nogen kan for eksempel hjælpe lokale hundeejere med at lufte hund, samle skrald på boligforeningens arealer eller være frivillig i en biograf eller genbrugsbutik. Det kan også være besøg af hunde (og deres ejere) via TrygFondens Hundetjeneste, eller nogen der giver en hjælpende hånd, når otte kørestolsbrugere skal til koncert.

Vi vil meget gerne samarbejde med og bidrage til lokalsamfund, foreninger og erhvervsliv, som når vi for eksempel sørger for en salgsbod til et BMX stævne, lægger matrikel til byens loppemarked eller slår to fluer med ét smæk, når Sportshøjskolen maksimerer løbetræningen med glade, rødkindede handiatleter i løbevogne.

I alle disse situationer opstår livskvalitet imellem os. Vi har et godt og integreret samarbejde med mange bruger- og pårørendeforeninger samt interesseorganisationer:

Del indhold

Åbningstider:

Mandag - fredag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00