Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Aalborg Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.
Gå ind på den valgte hjemmeside

Botilbuddet Pontoppidanstræde

Pontoppidanstræde er et botilbud for yngre/midaldrende borgere med sindslidelse, som har behov for tryghed og støtte til at klare sig i selvstændig lejlighed.
Adresse  Pontoppidanstræde 59
9220 Aalborg Øst
Vis På kort (åbner i nyt vindue)
Telefon  9982 3668
Leder  Lone Hansen
Antal pladser  9

Fysiske rammer og faciliteter

De enkelte lejligheder er 67 m2 fordelt på stue, køkken, bad og en lille have/terrasse.

I forbindelse med botilbuddet er der en fælles lejlighed, som har til formål at støtte beboerne i socialt samvær og daglige fællesaktiviteter.

Der må holdes husdyr efter boligselskabets regler

Dagligdagen

Formålet med at bo i Botilbuddet Pontoppidanstræde er, at den enkelte gennemgår en målrettet og individuel udvikling af personlige og sociale kompetencer. I Pontoppidanstræde arbejdes der rehabiliterende med at støtte den enkelte i at komme sig helt eller delvist over en sindslidelse.

Det er formålet, at Botilbuddet Pontoppidanstræde fungerer som et hjem, der kan rumme og imødekomme beboernes skiftende behov, så den enkelte beboer får en tilfredsstillende og meningsfuld hverdag.

Beboerne skal have behov for og være motiveret for at bo et sted med nærhed til andre beboere og kunne klare sig med forholdsvis lidt personalestøtte.

Der er personale til stede i dag- og aftentimerne.

Sådan gør du

Kommunen skal visitere dig til et botilbud.

Hvis du har behov for en bolig, kan du henvende dig til Visitationsenhed Voksen - Handicap (V/H): 9931 3281 eller
E-mail: Bevokhan@aalborg.dk

Åbningstiden er fra 8 til 15 og 8 til 17 om torsdagen.

Øvrig information

Botilbuddet er beliggende i Aalborg Øst. Der gode indkøbsmuligheder i nærheden, bl.a. Føtex, og der er hyppige busforbindelser ind til Aalborgs centrum.